ساختمان(بازسازی، کاشی و سرامیک )

بازسازی، کاشی و سرامیک ،سیمان، دوغاب

ساختمان(بازسازی، کاشی و سرامیک )

بازسازی، کاشی و سرامیک ،سیمان، دوغاب

نصب پمپ آب خانگی

سه شنبه, ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۲۶ ب.ظ

عیب یابی و رفع مشکل پمپ آب خانگی

جدای از جنس و برند هر محصولی، تمامی وسایل بخصوص وسایل الکتریکی، به مرور زمان، دچار استهلاک شده و پس از مدتی غیرقابل استفاده میشوند و جدای از استهلاک، نحوه استفاده افراد نیز در روند خراب شدن وسایل نقش بسزایی ایفا میکند و میتواند به این روند اجتناب ناپذیر سرعت بیشتری ببخشید.

شما حتی اگر بهترین محصول موجود در بازار را هم خریداری کنید، بدون رعایت ایمنی و با استفاده نادرست، وسیله‌ی شما خیلی زودتر از عمر مفیدش خراب میشود و هزینه‌های هنگفت تعمیرات را بر گردن شما میگذارد؛ اما نقش شما تنها سرعت بخشیدن به خرابی وسیله نیست و برعکس آن هم صدق میکند! یعنی، ممکن است شما پمپی ارزان قیمت از تولیدکننده‌ای ناشناخته خریداری کنید اما با رعایت اصول اولیه و صرف وقت برای نگهداری آن سالیان سال بدون خرابی و مشکل به کار خود ادامه دهد.

عیب یابی پمپ آب خانگی یکی از مهم ترین اقداماتی است که همیشه باید قبل از شروع فرایند تعمیر توسط تعمیرکار صورت گیرد. اگر این مرحله به خوبی و درستی انجام نشود، مطمئنا دستگاه شما هم به خوبی تعمیر نخواهد شد. در این مرحله تعمیرکار با استفاده از تجربه و ابزارهای مخصوص شروع به یافتن عیوب دستگاه کرده و آنها را برطرف می سازد. در ادامه این مطلب، به نحوه رفع خرابی پمپ خانگی و تعمیرات آن می پردازیم.

البته بهتر است هنگام نصب پمپ آب خانگی خود یک نصاب پمپ آب خانگی ماهر پیدا کنید تا همیشه موقع مشکل پیدا کردن دستگاه خود، بتوانید به کمک وی مشکل را حل کنید.

 

حالت اول تعمیر پمپ آب : آب اصلا خارج نمی شود

ابتدا در نحوه عیب یابی پمپ آب مطمئن شوید که دستگاه شما روشن است. بررسی کنید که آیا کلید برق یا سیم برق مرتبط با پمپ آب به درستی عمل می کند یا خیر. اگر دستگاه شما دکمه ریست در خود دارد، آن را امتحان کنید. به طور کلی کلید دستگاه را بررسی کنید. اگر کلید دستگاه مناسب نباشد شما به طور موقت یا دائمی با مشکل مواجه می شوید. پوشش روی کلید را باز کرده تا به طور دقیق تر شرایط را بررسی کنید. حالا پمپ را روشن کنید. اگر جرقه مشاهده کردید و پمپ شروع به فعالیت کرد، بنابراین کلید شما دارای مشکل است و باید آن را عوض کنید.

 

حالت دوم تعمیر پمپ آب: هوا گرفتن پمپ آب خانگی

 

اگر پمپ آب به لوله‌کشی ساختمان به صورت مستقیم متصل باشد، هواگیری در پمپ آب رخ نمی‌دهد و اگر پمپ به هر دلیلی هوا بکشد، خاموش نمی‌شود و به صورت مداوم کار می‌کند و ممکن است موجب خرابی پمپ آب شود. در واقع خاموش شدن پمپ آب به دلیل فشار آب رخ می‌دهد. بنابراین اگر پمپ آب خانگی هوا بگیرد، قادر به مکیدن و پمپاژ کردن آب نیست در نتیجه پمپ آب به صورت مداوم و یکسره کار می‌کند و باعث داغ شدن بیش از حد پمپ می‌گردد و از طرف دیگر موجب هدر رفت انرژی خواهد شد.

 

حالت سوم: کم شدن فشار آب 
گاهی اوقات می بینیم که بعد از اینکه مدت زمانی از پمپ استفاده می شود، فشار آب ناگهان کم می شود. دلیل این موضوع می تواند موارد مختلفی باشد
•    خرابی موتور  پمپ 
•    نشتی در خود پمپ یا اتصالات مربوط به آن 
•    اصحکاک پروانه های پمپ 
•    پوسیدگی و گرفتگی پمپ یا لوله ها 
برای حل این مشکل بهتر است از یک کارشناس در این حوزه کمک بگیرید اما اگر می خواهید خودتان منبع این مشکل را پیدا کنید می توانید با استفاده از یک فشار سنج، فشار آب را در نقاط مختلف اندازه گیری کنید و با جدول اطلاعات فشار آب مقایسه کنید. در جایی که مشکل بوجود آمده باشد، فشار آب ضعیف خواهد بود و از این طریق می توانید منبع مشکل را پیدا کنید

 

حالت چهارم: پمپ آب متوقف نمی شود

  • نشتی در لوله ها وجود دارد
  • کنترل سطح یا ست کنترل دچار مشکل شده الست.
  • درون لوله ها هوا وجود دارد
  • منبع آب تخلیه شده است
  • بهنام نظری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی